Glenniväki on Suomen Glennit ry:n jäsenlehti, josta ilmestyy neljä numeroa vuosittain. Tässä tutustuttavaksi 01/2019 ja 02/2019 numerot. Uusimmat numerot ovat vain jäsenistön luettavissa Glenniväen jäsensivuilla. Voit valita jäsensivujen profiilistasi haluatko lehden paperisena vai sähköisenä.

Glenniväen aineisto-ohje

Artikkelit

Toimita lehteen tulevat artikkelit Word- muodossa. Lähetä artikkeliin mahdollisesti sisältyvät kuvatiedostot erillisinä tiedostoina – ei tekstitiedoston sisään liitettynä. Lähetä artikkelisi ja sen kuvatiedostot osoitteeseen glennivaki@glennit.fi. Otsikoi viestisi selkeästi.

Kuvat

Otamme mielellämme vastaan kansikuvaehdotuksia ja muuta kuvamateriaalia Glenniväki-lehden ja yhdistyksen käyttöön. Toimita vain sellaisia kuvia, joihin sinulla on käyttöoikeus. Lähetä jokainen kuva erillisenä kuvatiedostona. Kuvien tiedostomuoto voi olla TIF, RAW tai pakkaamaton JPG-tiedosto. Muista mainita kuvaaja joko kuvatiedoston nimessä tai merkitse ne selkeästi saateviestiin (esim. kuva1.jpg Kaija Kuvaaja). Kuvan kohteen ympärillä olisi hyvä olla riittävästi tilaa, jotta taittaja saa kuvan hyvin aseteltua. Älä rajaa tai pienennä kuvaa, kuvan olisi hyvä olla mahdollisimman isolla resoluutiolla. Jos haluat kuvan rajattavan tietyllä tavalla, lähetä sekä rajattu että rajaamaton kuvatiedosto.

Toimita kuvat osoitteeseen kuvapankki@glennit.fi.

Huom! Mikäli kuva liittyy toimittamaasi artikkeliin, uuteen titteliin tai tulokseen lähetä ne muun aineiston kanssa samassa viestissä osoitteeseen glennivaki@glennit.fi

Tulokset

Kotimaan näyttelytuloksista julkaisemme ainoastaan voittajanäyttelyiden sekä erikoisnäyttelyiden tulokset. Näitä ei tarvitse erikseen ilmoittaa toimitukseen.  Ryhmä- ja BIS-sijoitukset sekä ulkomaan näyttelytulokset julkaisemme jäsenten ilmoitusten perusteella. Lähetä tulokset osoitteeseen glennivaki@glennit.fi. Otsikoi viestisi selkeästi ja liitä mielellään mukaan kuva.

Ulkomaan näyttelytulokset
Liitä mukaan näyttelyn tiedot: aika, paikka ja tuomari sekä koirasi virallinen nimi, sen saama tulos ja palkinnot sekä koiran omistaja- ja kasvattajatiedot.  Listaa ulkomaan näyttelytuloksiin mielellään myös muut palkitut glennit tai liitä mukaan esimerkiksi linkki näyttelyn tuloksiin.

Esimerkki:
Tukholma NORD, Ruotsi 18.8.2023
Tuomari: Tuomari Tuomarinen, Alankomaat
ROP, SERT, NORD SERT Koira Koiranen, omistaja: Onni Omistaja, kasvattaja: Kalle Kasvattaja.
Linkki tuloksiin: linkki.fi

RYP- ja BIS-tulokset
Liitä mukaan näyttelyn tiedot (aika ja paikka), tieto tuomareista (mielellään sekä rotutuomari että ryhmä- ja/tai BIS-tuomari) sekä koiran saavuttama tulos, koiran virallinen nimi sekä omistaja- ja kasvattajatiedot.

Esimerkki:
Kajaani KV, 17.1.2023
Rotutuomari: Domaren Domar, Ruotsi
Ryhmätuomari: Tuomari Tuomarinen, Alankomaat
RYP-2
Koira Koiranen, omistaja: Onni Omistaja, kasvattaja: Kalle Kasvattaja.

Tittelit

Edellytyksenä titteleiden julkaisuun on, että titteli on vahvistettu ja näkyy KoiraNet-jalostustietojärjestelmässä. Liitä viestiisi koiran tittelit sekä tieto siitä, mikä niistä on uusi (jos ei kaikki), koiran virallinen nimi, syntymäaika, omistaja(t) sekä kasvattaja. Lähetä tieto uudesta tittelistä osoitteeseen glennivaki@glennit.fi. Otsikoi viestisi selkeästi ja liitä mielellään mukaan myös kuva.

Esimerkki:
FI MVA, NO MVA, EE MVA Koira Koiranen
s. 8.10.2019,
omistaja: Onni Omistaja, kasvattaja: Kalle Kasvattaja.
Uusi titteli: NO